Fillers Stockholm

För en ung och vacker hud

FILLERS

JÄMNAR UT DIN HY

Fillers är en typ av injektionsbehandling som man använder främst för att behandla, jämna ut och förbättra linjer, rynkor och oönskade former såsom gropar eller liknande i ansiktet. Det handlar i grunden om att med små medel lägga till eller ta bort volym där det önskas för att på så sätt ge ansiktet en ny jämnhet eller, i vissa fall, en ny form.

Det kan gälla allt från att öka läpparnas volym, utfyllning och utjämning av rynkor och linjer, ge nacke och hals ett fastare och slätare utseende eller för att ytterligare skulptera ansiktet.

Juvederm

Det finns idag ett antal olika fillers på marknaden. Vi på NaturalBeauty Söderkliniken arbetar främst med Juvederm och kombinerar vid behov dessa behandlingar med en Botox-behandling.

Fillers läppar

Juvederm är en gel som man sprutar in i huden. Den innehåller Lidokain, ett milt bedövningsmedel och lämpar sig bäst för mindre ingrepp. Samtliga injiceringar som görs på NaturalBeauty Söderkliniken utförs av legitimerade tandläkare med god kunskap om såväl Juvederm som de verktyg som används under behandlingen.

En av de främsta fördelarna med Juvederm är att det verkar snabbt, medför låg risk samt läker på väldigt kort tid. Detta gör att det ofta inte krävs någon längre vila efter utförd behandling.

Vi sätter ihop en behandling som passar perfekt för dig, din ansiktstyp och dina specifika behov. Har du några funderingar kring fillers, behandlingen i stort eller något annat är det bara att höra av dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi hjälper dig återfå din ungdoms ansikte!