Fillers Stockholm

För en ung och vacker hud | 08-643 90 55

FILLERS

JÄMNAR UT DIN HY

Fillers är en typ av injektionsbehandling som man använder främst för att behandla, jämna ut och förbättra linjer, rynkor och oönskade former såsom gropar eller liknande i ansiktet. Det handlar i grunden om att med små medel lägga till eller ta bort volym där det önskas för att på så sätt ge ansiktet en ny jämnhet eller, i vissa fall, en ny form.

Det kan gälla allt från att öka läpparnas volym, utfyllning och utjämning av rynkor och linjer, ge nacke och hals ett fastare och slätare utseende eller för att ytterligare skulptera ansiktet.

Så arbetar vi

Samtliga injiceringar som görs på NaturalBeauty Söderkliniken utförs av legitimerade tandläkare med god kunskap om såväl fillers som de verktyg som används under behandlingen.

 

Fillers läppar

Våra fillers innehåller Lidokain, ett milt bedövningsmedel och lämpar sig bäst för mindre ingrepp. 

En av de främsta fördelarna med våra fillers är att de verkar snabbt, medför låg risk samt läker på väldigt kort tid. Detta gör att det ofta inte krävs någon längre vila efter utförd behandling.

Vi sätter ihop en behandling som passar perfekt för dig, din ansiktstyp och dina specifika behov. Har du några funderingar kring fillers, behandlingen i stort eller något annat är det bara att höra av dig.

 

Vi hjälper dig återfå din ungdoms ansikte!