Fillers Stockholm

För en ung och vacker hud | 08-643 90 55

ÖVRIGA BEHANDLINGAR OCH PRISER

PRISER OCH ÖVRIGA BEHANDLINGSTYPER

Vi är experter på fillers och arbetar såväl effektivt som med högsta precision.

Våra priser:

Fillers 1 ml: 2800:-

Fillers 2 ml: 5000:-

Olika fillers finns, tex Juvederm, Restylane, Belotero, Stylage etc... Vid önskemål.

KAMPANJ: 20 % rabatt för första behandlingen. Kampanjen gäller för alla typer av skönhetsbehandlingar, icke-kirurgisk ansiktslyft, botox, fillers, Radiesse, etc...

Vi gör även

Borttagning av hår med IPL (permanent)

Med hjälp av infrarött ljus tar vi bort hår smärtfritt och permanent. Kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar just dig.

Föryngring av hud med IPL

Även här använder vi oss av infrarött ljus för att reducera rodnad, pigmentsfläckar och liknande hudproblem. Fungerar även på acne, ärr samt påsar under ögonen. Kontakta oss för mer information.

Botox

Botox är numera ett välbeprövat och etablerat läkemedel som används för att jämna ut rynker och linjer i ansiktet. Vi har god kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med Botox och liknande produkter. Samtliga injektioner utförs av legitimerade tandläkare.

Svettreducering

Vi använder Botox och Azzalure för att hjälpa dig bli av med överdriven svettning. Även detta är en behandling som måste upprepas med jämna mellanrum för att fungera optimalt.

Övrigt

Vi utför även icke-kirurgisk ansiktslyft, Radiesse behandlingar, trådlyft med Silhouette Soft, ansiktsföryngring med microneedling, huvudvärksbehandling samt mycket mer. Vänligen kontakta kliniken för mer info. 

 

Snabba resultat som får dig att häpna!