Fillers Stockholm

För en ung och vacker hud | 070-810 20 10

Om oss

Naturliga resultat skapar skönhet – behandlingar som ger avtryck

Välkommen till oss här på Adel Estetik! Vi är ett väletablerat Stockholmsföretag som valt att fokusera på att hjälpa våra kunder med skönhetsbehandlingar av högsta kvalitet. Vi eftersträvar naturliga resultat för att skapa skönhet. Priset ska vara rimligt. Med ett ständigt fokus på nya, säkra och pålitliga tekniker har vi byggt upp ett nätverk av nöjda kunder och vi jobbar ständigt på att utvecklas för att möta våra kunders varierande behov.

Ett varmt och tryggt välkomnande

När du kommer till oss ska du känna dig varmt välkommen och trygg. Vi kombinerar lång klinisk erfarenhet och teknik i toppklass med ett personligt och vänligt bemötande. Alla våra behandlingar genomförs av legitimerade läkare med lång beprövad erfarenhet och specialistkompetens.
Vi använder enbart produkter från marknadsledande tillverkare, något som speglar en värdegrund om en seriös och reglerad bransch.

Hit kan du vända dig för Fillers, Botox och andra rynkutjämnande och hudåtstramande behandlingar. Vi har även kompetens inom bland annat laser, fettreduktion med injektioner, och många andra hudföryngrande skönhetsbehandlingar.

Är du nyfiken och vill veta mer om vad vi kan göra för dig är du välkommen att boka en tid hos oss. Du kan också kontakta oss på tel / sms 0708-10 20 10 eller mail.

Dr Adel är grundare av Adel Estetik. Han utför mer än 3000 injektionsbehandlingar per år. Hans motto är: ”Alla ska ha rätt till skönhet.” Därför erbjuder vi säkra trygga behandlingar med naturliga resultat. Priset ska kännas rimligt.

 

Skönhetsspecialisterna i Stockholm!