Om oss

Naturliga resultat skapar skönhet – behandlingar som ger avtryck

Välkommen till oss här på Adel Estetik! Vi är ett väletablerat Stockholmsföretag som fokuserar på att erbjuda våra kunder säkra och effektiva skönhetsbehandlingar av högsta kvalitet. Vi eftersträvar naturliga resultat för att skapa skönhet. Priset ska vara rimligt. Med ett ständigt fokus på nya, säkra och pålitliga tekniker har vi byggt upp ett nätverk av nöjda kunder och vi jobbar ständigt på att utvecklas för att möta våra kunders varierande behov.

Ett varmt och tryggt välkomnande

När du kommer till oss ska du känna dig varmt välkommen och trygg. Vi kombinerar lång klinisk erfarenhet och teknik i toppklass med ett personligt och vänligt bemötande. Alla våra behandlingar genomförs av legitimerade läkare med lång beprövad erfarenhet och specialistkompetens.

Vi använder enbart produkter från marknadsledande tillverkare, något som speglar en värdegrund om en seriös och reglerad bransch.

Hit kan du vända dig för Fillers, Botox och andra rynkutjämnande och hudåtstramande behandlingar. Vi har även kompetens inom bland annat laser, fettreduktion med injektioner, och många andra hudföryngrande skönhetsbehandlingar.

Söker du ett snabbt resultat utan risker? Fillers ger dig en möjlighet att ta fram det bästa med ditt utseende igen. Vårt utseende säger väldigt mycket om vilka vi är och hur vi uppfattas av andra. Hur vi ser ut påverkar även vårt självförtroende och vår självkänsla.

Att åldras eller se att huden i exempelvis ansiktet förlorar spänst och elasticitet kan skapa sämre förutsättningar att leva det liv man vill. Detta särskilt om man är verksam inom vissa yrken. Fillers är en smidig lösning på ett stort problem. En behandling slätar ut huden, tar bort allt störande och tar åter fram skönheten. Hos oss utförs alla behandlingar av utbildad personal och med patienten - och säkerheten - i fokus.

Är du nyfiken och vill veta mer om vad vi kan göra för dig är du välkommen att boka en tid hos oss. Du kan också kontakta oss på tel / sms 0708-10 20 10 eller mail.

Dr Adel är grundare av Adel Estetik. Han utför mer än 3000 injektionsbehandlingar per år. Hans motto är: ”Alla ska ha rätt till skönhet.” Därför erbjuder vi säkra trygga behandlingar med naturliga resultat. Priset ska kännas rimligt.

Hitta hit

Skönhetsspecialisterna i Stockholm