Om oss

Naturliga resultat skapar skönhet – behandlingar som ger avtryck

Välkommen till en klinik för dig som vill ta kontroll över ditt utseende. Vi erbjuder behandlingar inom estetisk medicin – anpassade för varje enskild kunds behov och möjligheter.

Vi är ett väletablerat Stockholmsföretag som fokuserar på att erbjuda våra kunder säkra och effektiva skönhetsbehandlingar av högsta kvalitet. Vi eftersträvar naturliga resultat för att skapa skönhet. Priset ska vara rimligt. Med ett ständigt fokus på nya, säkra och pålitliga tekniker har vi byggt upp ett nätverk av nöjda kunder och vi jobbar ständigt på att utvecklas för att möta våra kunders varierande behov.

Produkter från marknadsledande tillverkare

Vi använder enbart produkter från marknadsledande tillverkare, något som speglar en värdegrund om en seriös och reglerad bransch.

Hit kan du vända dig för Fillers, Botox och andra rynkutjämnande och hudåtstramande behandlingar. Vi har även kompetens inom bland annat laser och många andra hudföryngrande skönhetsbehandlingar.

Söker du ett snabbt resultat utan risker? Fillers ger dig en möjlighet att ta fram det bästa med ditt utseende igen. Vårt utseende säger väldigt mycket om vilka vi är och hur vi uppfattas av andra. Hur vi ser ut påverkar även vårt självförtroende och vår självkänsla.

Att åldras eller se att huden i exempelvis ansiktet förlorar spänst och elasticitet kan skapa sämre förutsättningar att leva det liv man vill. Detta särskilt om man är verksam inom vissa yrken. Fillers är en smidig lösning på ett stort problem. En behandling slätar ut huden, tar bort allt störande och tar åter fram skönheten. Hos oss utförs alla behandlingar av utbildad personal och med patienten - och säkerheten - i fokus.

Är du nyfiken och vill veta mer om vad vi kan göra för dig är du välkommen att boka en tid hos oss. 

Skönhetsspecialisterna i Stockholm